• Service, kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze producten zijn gecertificeerd en worden regelmatig gecontroleerd.

Over ons

Mijn naam is Graydon Consemulder, ik heb vroeger de opleiding sport, dienst en veiligheid gevolgd. Dit alleen was voor mij niet genoeg. Ik besloot om ook nog de opleiding sport, recreatie en toerisme te gaan volgen. Hierbij heb ik ervaring opgedaan in het buitenland. Door het werk van mijn ouders had ik al veel ervaring met kinderen. Het werken met kinderen gaat me daarom gemakkelijk af en vind ik leuk om te doen. Tussen mijn studies door heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt waarbij ik veel dingen deed die met animatie te maken hadden. Ik hielp onder andere ook bij het begeleiden van activiteiten.

Zo kwam van het een het ander. Ik kocht zelf een springkussen en een pijl en boog, langzamerhand werd mijn assortiment steeds groter. Omdat ik zoveel aanvragen kreeg en deze met steeds grotere getallen binnenkwamen heb ik besloten om een eigen bedrijf op te starten, genaamd Graydon Events. Bij Graydon Events staat service, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Wij streven er naar om al uw wensen te vervullen.

Bij deze heette wij u van harte welkom op onze website. Heeft u vragen? Of mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen.